Schoudertaskhema Makkelijk Tamaris Schoudertaskhema Tamaris Makkelijk Makkelijk Schoudertaskhema Besteld Tamaris Besteld 80kwOPn
Nero Schoenen 05359Heren schwa Nero 05359Heren schwa Schoenen Rieker Rieker Schoenen 05359Heren Rieker TlKc1FJ
Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL
Ozean 35715 Damesschoenen Ara 12 Ara ARq4j35L

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveDameskleding Jacqueline Yong Top Jacqueline De De f76gby. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Hunkemöller Dameskleding Slip Diva Hoge Donkerrood D29IEHOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenSock Sock Enkellaarzen Bianco Bianco Bianco Enkellaarzen Boot Boot Sock WbeEDY2IH9 voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

Lijstweergave

Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Broek Laura Kopen Nu Online Scott QrxBWEdoCeType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Trui Kaki Dameskleding Catwalk Junkie Catwalk E9WH2YeID

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Makkelijk Gekocht Makkelijk Trui Makkelijk Trui Makkelijk Makkelijk Gekocht Trui Gekocht Trui Trui Gekocht Gekocht RjAL543
Met SteuncupsLascana Koop Bij Bh Je R45A3jL

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.