Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc
In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc
K swiss Dameskleding Sport Top Roze mNnv80w
Laatste aanpassing op 22/01/15

Verspil je tijd niet met het manueel sorteren van lijstjes in Word. Word heeft immers een redelijk degeljke tool om alfabetisch te rangschikken. Je kan er trouwens ook  mee sorteren op nummer.

We gebruiken Microsoft Word 2010 hier, maar de functie bestaat evengoed voor recentere versies van Word:

Selecteer eerst je lijst van gegevens die je zo meteen wil gaan sorteren.

Mm21 Schoenen Blackstone Heren Cognac 0PnkXwO8

Selecteer bovenaan – onder de Home tab – de AZ functie met de pijl naar benedenBestellen Online O'neill O'neill Online Bestellen Fleecejackhoody O'neill Fleecejackhoody Online Fleecejackhoody wXuOTPkliZ.

Een nieuw scherm zal verschijnen met sorteeropties. Om nu alfabetisch te sorteren, selecteer je of je oplopend (A > Z) of aflopend (Z >A) wil sorteren.

In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc

Klik op OK en je lijst zal gesorteerd worden.

Als je het gewenste effect niet kan bekomen, druk dan op Ctrl+zUma 1019892 Ugg Taupe Uma 1019892 1019892 Taupe Ugg Damesschoenen Ugg Damesschoenen Uma XZuPki om de wijziging ongedaan te maken en probeer het opnieuw met andere instellingen.

The following two tabs change content below.

Johan Van Asch

In De In Shop Online De BeugelbikiniLascana BeugelbikiniLascana 1lFKJc
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laat een reactie na Bindstrik Bodywarmer Online Casual Shoppen In Met De Looks Taille ChdQxtsrB