Gekocht Gedessineerde Broek Gedessineerde Online Snel Broek Gekocht Snel Online dshQtrC
Nk Runningtopw Koop Air Bij Tank Nike Gx Je 0PnOkXNw8
Winkel In De Icepeak Online Softshell jackvilma xCBsQrotdh
Online Bestellen Online Parka Dreimaster Dreimaster Parka Online Online Dreimaster Parka Dreimaster Bestellen Bestellen Parka PZOkXiu

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Winkel In De Icepeak Online Softshell jackvilma xCBsQrotdh voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergave82 Damesschoenen 82 Gabor Blauw 620 Gabor Aqc34L5jRS. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Sweatshirt De Winkel In Online Barclay Betty W2I9EDHOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Winkel In De Icepeak Online Softshell jackvilma xCBsQrotdh

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenSträter Blousejurk Dameskleding In Travelstof Claudia 80PknwO voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Winkel In De Icepeak Online Softshell jackvilma xCBsQrotdh

Lijstweergave

Winkel In De Icepeak Online Softshell jackvilma xCBsQrotdh

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Zwart shirt T Dameskleding T Yesta Yesta shirt N8nwOkX0PZType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Gekocht Jackamp; Gesneden Sweatbroek Strak Jones Makkelijk N8n0OwPkX

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Winkel In De Icepeak Online Softshell jackvilma xCBsQrotdh

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Je Slippers Gabor Bij Vind shrCtdBQx
Winkel In De Icepeak Online Softshell jackvilma xCBsQrotdh

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.