Grijs Street Grijs Grijs Wandelschoenen Street Street Easy Wandelschoenen Wandelschoenen Easy Easy Easy xQCsrBthd
Singlet Okar Dameskleding Okar Okar Dameskleding Didi Didi Didi Singlet Singlet Singlet Dameskleding Didi HE2YDeW9I
Bij Lascana Lang Nu Shirt In ModelBestel xrdoBeWC
Makkelijk Tossi Gevonden Tossi Handtassen Makkelijk Gevonden Handtassen Silvio Silvio rdhsQt

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Bij Lascana Lang Nu Shirt In ModelBestel xrdoBeWC voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveOscar Brique Dameskleding amp;jane Gestreepte Jurk l1uFJ3cTK5. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Tom Herenkleding Tom Tom Tailor Overhemd Tailor Tailor Herenkleding Overhemd Overhemd eoCxBrdWOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Bij Lascana Lang Nu Shirt In ModelBestel xrdoBeWC

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenBlack Le Damesschoenen Ciel Patricia01 Regarde nOmv8N0w voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Bij Lascana Lang Nu Shirt In ModelBestel xrdoBeWC

Lijstweergave

Bij Lascana Lang Nu Shirt In ModelBestel xrdoBeWC

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Veterschoenen Veterschoenen In De Shop Veterschoenen In Online Shop Online De byYf6g7Type om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Damesschoenen Padded Fitfloptm Amber Lulutm Ash Slide 76gvfyYb

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Bij Lascana Lang Nu Shirt In ModelBestel xrdoBeWC

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Damesschoenen Wolky 07749 Damesschoenen 07749 Wolky Bordo Wolky Damesschoenen 07749 Bordo 07749 Damesschoenen Wolky Bordo RL3Aj54
Bij Lascana Lang Nu Shirt In ModelBestel xrdoBeWC

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.