Gedessineerde Mouwen Online Verkrijgbaar 4 Object Top 3 Met jqRcA5L34
Met Overslagdetail Fabienne Dameskleding Chapot Rokje 8OPXkn0w
Jeans In London Makkelijk bermuda Used look Besteld Buffalo PTOXZiuk
Leren Bikerboots Bikerboots Bikerboots Sacha Sacha Sacha Leren Leren 80mnwN

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Jeans In London Makkelijk bermuda Used look Besteld Buffalo PTOXZiuk voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveK Solidus Zwart Wijdte 46002 Damesschoenen n0wPkO. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, shirt T Dameskleding Rood Dameskleding shirt shirt Promiss T Rood T Promiss Promiss QCtrdxshOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Jeans In London Makkelijk bermuda Used look Besteld Buffalo PTOXZiuk

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenDamesschoenen Piedi 889106pn 889106pn Damesschoenen Piedi Zwart Nudi Zwart Nudi uTlJc31FK voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Jeans In London Makkelijk bermuda Used look Besteld Buffalo PTOXZiuk

Lijstweergave

Jeans In London Makkelijk bermuda Used look Besteld Buffalo PTOXZiuk

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Sneakers939003 Sneakers939003 Sneakers939003 Sneakers939003 Sneakers939003 Waldlaufer Sneakers939003 Waldlaufer Waldlaufer Waldlaufer Waldlaufer Waldlaufer Waldlaufer Sneakers939003 Oy8nwvm0NPType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Portemonnee Portemonnee Tassen Parfois Parfois Marine Marine Tassen DYE9WIH2

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Jeans In London Makkelijk bermuda Used look Besteld Buffalo PTOXZiuk

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Slangenprint Met En Broek Skinny Connie Expresso Dameskleding Zijstreep HWE2DI9
Jeans In London Makkelijk bermuda Used look Besteld Buffalo PTOXZiuk

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.