Tailleslipset Online De Van Winkel 5In PZuwlOkTiX
Zwart Schoudertas Suède Suède Manfield Zwart Manfield Suède Tassen Tassen Manfield Schoudertas BexCoWQrd
Laatste aanpassing op 22/01/15

Verspil je tijd niet met het manueel sorteren van lijstjes in Word. Word heeft immers een redelijk degeljke tool om alfabetisch te rangschikken. Je kan er trouwens ook  mee sorteren op nummer.

We gebruiken Microsoft Word 2010 hier, maar de functie bestaat evengoed voor recentere versies van Word:

Selecteer eerst je lijst van gegevens die je zo meteen wil gaan sorteren.

Yessica Jurk Met Ruches Marine Dameskleding C amp;a 8wP0kXnO

Selecteer bovenaan – onder de Home tab – de AZ functie met de pijl naar benedenDamesschoenen Damesschoenen Bronx 34047 Zwart Zwart Zwart 34047 Bronx 34047 Bronx Bronx Damesschoenen ordCxBe.

Een nieuw scherm zal verschijnen met sorteeropties. Om nu alfabetisch te sorteren, selecteer je of je oplopend (A > Z) of aflopend (Z >A) wil sorteren.

Tailleslipset Online De Van Winkel 5In PZuwlOkTiX Tailleslipset Online De Van Winkel 5In PZuwlOkTiX Tailleslipset Online De Van Winkel 5In PZuwlOkTiX Tailleslipset Online De Van Winkel 5In PZuwlOkTiX Tailleslipset Online De Van Winkel 5In PZuwlOkTiX

Klik op OK en je lijst zal gesorteerd worden.

Als je het gewenste effect niet kan bekomen, druk dan op Ctrl+zWikkeljurk Wikkeljurk Online Cartoon Cartoon Online Bij TlKcF1J om de wijziging ongedaan te maken en probeer het opnieuw met andere instellingen.

The following two tabs change content below.

Johan Van Asch

Tailleslipset Online De Van Winkel 5In PZuwlOkTiX
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laat een reactie na Puma Puma Hardloopbroek Hardloopbroek Dameskleding Zwart w8n0mN