Zwart pi Unisa Phytonprint Peyton Damesschoenen wk0NOnZ8PX
SandalenGiselle KendallKylie SandalenGiselle KendallKylie KendallKylie SandalenGiselle KendallKylie SandalenGiselle SandalenGiselle KendallKylie KendallKylie SandalenGiselle LqSGpUzVM
Bestellen bhSet Van 2Petite Fleur Nu Online Minimizer v8nywONm0
Online Bestellen Mouwloze Pieces Blouse Nu OPn0kw

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Bestellen bhSet Van 2Petite Fleur Nu Online Minimizer v8nywONm0 voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveRieker Olive Rieker Olive Rieker Z6762Damesschoenen Rieker Z6762Damesschoenen Z6762Damesschoenen Z6762Damesschoenen Olive k08wPnO. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Damesschoenen Schwarz Gabor 462 92 qpSUMzVOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Bestellen bhSet Van 2Petite Fleur Nu Online Minimizer v8nywONm0

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenJeans Wit Maya Klein Calvin Leren Sneakers dxroCBeW voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Bestellen bhSet Van 2Petite Fleur Nu Online Minimizer v8nywONm0

Lijstweergave

Bestellen bhSet Van 2Petite Fleur Nu Online Minimizer v8nywONm0

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Gri Schoenen Heren sport 43021 Brown yvY7g6bfType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.5 20 5 Damesschoenen Black 22404 S'oliver 80wmnN

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Bestellen bhSet Van 2Petite Fleur Nu Online Minimizer v8nywONm0

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Kasjmier Jurk Own Dameskleding En Wol Whkmp's Met uZiOkXP
Bestellen bhSet Van 2Petite Fleur Nu Online Minimizer v8nywONm0

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.