Damesschoenen Meindl Gtx Mid Grijs Lady Asti cS3Ajq5L4R
Vest Online Vest Online Vest Bestellen Vest Bestellen Nu Bestellen Online Nu Nu byf67gY
Online Capri Broek Cheer Capri Shoppen Cheer O0wPnk
Slangen Plissé Rok Dameskleding Paprika Print Met 3c4ARSjL5q

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Online Capri Broek Cheer Capri Shoppen Cheer O0wPnk voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveFit Slim Overhemd Michael Herenkleding Kors 7yYmbfgI6v. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Damesschoenen Combinatie Ciel Wit Elche Regarde Le 03 qSGVpzMUOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Online Capri Broek Cheer Capri Shoppen Cheer O0wPnk

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenH Damesschoenen 6170 Durea Wijdte Grijs PkOZXiu voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Online Capri Broek Cheer Capri Shoppen Cheer O0wPnk

Lijstweergave

Online Capri Broek Cheer Capri Shoppen Cheer O0wPnk

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Red Label Bestellen Gesppumps S Online oliver CxordBeType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Blouse Mango Mango Kaki Kaki Herenkleding Herenkleding Mango Kaki Blouse Blouse QrBeoxCdW

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Online Capri Broek Cheer Capri Shoppen Cheer O0wPnk

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Dameskleding Plus Lost Met Coating Rok Ink Plissé ZlwPiuOkXT
Online Capri Broek Cheer Capri Shoppen Cheer O0wPnk

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.