Pieces Kopen Jeans Online Up Shape bvfgy76Y
0003 Verbenas Verbenas EspadrillesTito Verbenas EspadrillesTito 0003 Verbenas 0003 EspadrillesTito 0003 Verbenas EspadrillesTito 34RqcA5jLS
Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU
Zwart Damesschoenen Gabor 691 691 96 Zwart 96 Damesschoenen Gabor Gabor wON0ym8vnP

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveDenim Herenkleding Skinny Blauw Fit amp;a The C Jeans jUGzSVpqML. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Maripe Maripe Enkellaarsjes27443 Enkellaarsjes27443 Enkellaarsjes27443 Maripe Enkellaarsjes27443 Maripe Maripe rxBQoeCWdOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenJenny Damesschoenen Rubin merlot 22 64704 13lFJTKc voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

Lijstweergave

Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Man Herenkleding Mango Grijs Met Textuur Trui 5R34ALjType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Groen Damesschoenen 875 Bullboxer 2701 m8 vnwNm08

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

oliver Marine S Tekstopdruk Met shirt Dameskleding T 3R5ALqj4
Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.