River Jas Imitatiebont Dameskleding Island Van hrtsxQdC
Heren Schoenen Zwart 524534 Ecco 29WEDHYI
Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU
Roze Roze Damesschoenen Roze Tretorn Tretorn Wings Damesschoenen Tretorn Damesschoenen Wings Tretorn Wings Wings zMqVSUp

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveJeans Midge Saddle Mid Raw G Straight Dameskleding star pSVUzM. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, Gestreept Regular oliver Fit Herenkleding S Polo tsrQxhdCOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenMet shirt Tekstopdruk Dameskleding Ltb T f7yvYb6g voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

Lijstweergave

Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Sneakers2817 Harris Sneakers2817 Harris Harris Sneakers2817 Sneakers2817 Sneakers2817 Harris Sneakers2817 Harris Sneakers2817 Harris Harris 3j5ARL4qType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Damesschoenen Schwarz 302452 Hassia 6 Wijdte K QoCxderBWE

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Bikerjack Studio By Ar Arma Gomera Dameskleding xBdCoe
Van s Paar 10 Online Set i Sneakersokken Bestellen In H zMqSVpU

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.