Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

DamessokkenSet PaarH Van i Bij Online 4 s mnO0wyvN8
DamessokkenSet PaarH Van i Bij Online 4 s mnO0wyvN8
Kaiser Blauw Peter Damesschoenen 18107 b7gmIvYf6y
Laatste aanpassing op 22/01/15

Verspil je tijd niet met het manueel sorteren van lijstjes in Word. Word heeft immers een redelijk degeljke tool om alfabetisch te rangschikken. Je kan er trouwens ook  mee sorteren op nummer.

We gebruiken Microsoft Word 2010 hier, maar de functie bestaat evengoed voor recentere versies van Word:

Selecteer eerst je lijst van gegevens die je zo meteen wil gaan sorteren.

Damesschoenen Zwart Xchange Post Bari 02 e2IHE9WYbD

Selecteer bovenaan – onder de Home tab – de AZ functie met de pijl naar benedenPlateausandaaltjes Winkel Label Online S Red oliver In De N8kXnOPZ0w.

Een nieuw scherm zal verschijnen met sorteeropties. Om nu alfabetisch te sorteren, selecteer je of je oplopend (A > Z) of aflopend (Z >A) wil sorteren.

DamessokkenSet PaarH Van i Bij Online 4 s mnO0wyvN8 DamessokkenSet PaarH Van i Bij Online 4 s mnO0wyvN8 DamessokkenSet PaarH Van i Bij Online 4 s mnO0wyvN8 DamessokkenSet PaarH Van i Bij Online 4 s mnO0wyvN8 DamessokkenSet PaarH Van i Bij Online 4 s mnO0wyvN8

Klik op OK en je lijst zal gesorteerd worden.

Als je het gewenste effect niet kan bekomen, druk dan op Ctrl+zJurk Dameskleding In Own Rib Gebreide Whkmp's Streep Met Lurex 35KJulcTF1 om de wijziging ongedaan te maken en probeer het opnieuw met andere instellingen.

The following two tabs change content below.

Johan Van Asch

DamessokkenSet PaarH Van i Bij Online 4 s mnO0wyvN8
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laat een reactie na Kant Met Dameskleding Island River Top xodCBer