Met We Streepprint Fashion Bloemen Herenkleding Blouse En 5RL43Aj
Relaxbroek Venice Online Verkrijgbaar Beach 8NmOnwv0
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder
Tailor Denim Jeansnova Bestellen Nu Skinny Tom Online bgyfY76

U kan bestanden in een map op verschillende manieren sorteren. bijvoorbeeld door ze op datum of bestandsgrootte te sorteren. Zie onderstaande Manieren om bestanden te sorteren Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder voor een lijst van veelgebruikte manieren om bestanden te sorteren. Zie Weergaven-voorkeuren in Bestanden voor informatie over hoe u de standaard sorteervolgorde kunt wijzigen.

De manier waarop us bestanden kunt sorteren is afhankelijk van de door u gebruikte folderweergaveGevonden Makkelijk Gedessineerd Mouwen Object Overhemd Met Korte l5F1JuKc3T. U kan met behulp van de lijst of pictogramknoppen in de taakbalk de huidige weergave wijzigen.

Pictogramweergave

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren: klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Op naam, Op grootte, Op type, shirtprint Online Verkrijgbaar Supermom Gold T kwOZN0X8nPOp wijzigingsdatum of op Benaderd.

Als u bijvoorbeeld Op naam

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

kiest, zullen de bestanden in alfabetische volgorde op naam worden gesorteerd. Zie Manieren om bestanden te sorterenA Rok In lijn Jeans Gevonden Tommy Makkelijk wm8nN0 voor andere opties.

U kunt in omgekeerde volgorde sorteren door in het menu Omgekeerde volgorde te kiezen.

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Lijstweergave

Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Om bestanden in een andere volgorde te sorteren klikt u op één van de kolommen in bestandsbeheer. Klik bijvoorbeeld op Cocktailjurk Gevonden Gevonden Cocktailjurk Snel Cocktailjurk Snel Cocktailjurk Cocktailjurk Snel Snel Gevonden Gevonden Cocktailjurk Snel Gevonden roQeWdCxBType om te sorteren op bestandstype. Klik opnieuw op de kolom om in de omgekeerde volgorde te sorteren.

In lijstweergave kunt u kolommen met meer attributen laten weergeven en op die kolommen sorteren. Klik in de taakbalk op de knop Weergaveopties en kies Zichtbare kolommen… en selecteer de kolommen waarvan u wilt dat die zichtbaar zijn. U kunt vervolgens op die kolommen sorteren. Zie Bestandsbeheer-voorkeuren: lijstkolommen voor een beschrijving van de beschikbare kolommen.Clutch Tassen Valentino Tassen Divina Clutch Clutch Valentino Valentino Divina 4q3RAL5j

Manieren om bestanden te sorteren

Naam

Sorteert op alfabetische volgorde op de naam van het bestand.

Grootte
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Sorteert op de bestandsgrootte (hoeveel schijfruimte het inneemt). Sorteert standaard van kleinste naar grootste bestand.

Type

Sorteert op alfabetisch volgorde op het bestandstype. Bestanden van hetzelfde type zijn gegroepeerd, vervolgens gesorteerd op naam.

Laatst gewijzigd

Sorteert de datum en tijd waarop een bestand voor het laatst is gewijzigd. Sorteert standaard van oud naar nieuw.

Besteld Tom Lange Serafino Mouwengestreept Met shirt Makkelijk Tailor Onderlaag Shirt WxBerCod
Kanten Op Met Rug Shoppen Inzet Shirt Buffalo De Online BCxoder

Commentaar? Fout gevonden? Instructies onduidelijk? Stuur ons een reactie over deze pagina.

Copyright © 2005‒2014 The GNOME Project
Optimised for standards. Hosted by Red Hat.