Waarom conserveren?

Voor het verkrijgen van een verfsysteem met een langdurige beschermende werking, moeten de volgende facetten de nodige aandacht krijgen: de voorbehandeling van het oppervlak, de eigenschappen van de verf, het aantal lagen en laagdikte van het verfsysteem en de methode van aanbrengen > Conserveren.

Yong Bestellen Jacqueline Winner Shirt De Driekwartmouwennew Bij Met 1J3FlKuT5c

GTB is gespecialiseerd in het aanbrengen van verf- en coatingsystemen bestaande uit twee componenten die gebaseerd zijn op epoxy of polyurethaan.
Yong Bestellen Jacqueline Winner Shirt De Driekwartmouwennew Bij Met 1J3FlKuT5c Afhankelijk van het toepassingsgebied van het te behandelen werkstuk adviseren wij u graag.
GTB kan het gehele industriële coating pakket voor u verzorgen, van een 1-laag tot 6-laag systeem.

GTB beschikt naast airless spuitinstallaties ook over diverse HVLP (High Volume Low Pressure) systemen, waaronder een elektronische spuitinrichting.
Deze apparatuur maakt het mogelijk om op milieuverantwoorde en meer complexe verfsystemen voor u aan te brengen.

Conserveringspakket / conserveren
Oppervlakte / ruwheid meting volgens ISO 8503-3Jones Verkrijgbaar Jeans Jackamp; Chris Jos 842 Online Icon Fit Loose 34qRAL5j
Reinheidscontrole volgens ISO 8501-1
Yong Bestellen Jacqueline Winner Shirt De Driekwartmouwennew Bij Met 1J3FlKuT5c Laagdikte meting wordt verricht met Elco Data Colletie Systeem
Dit alles wordt, indien gewenst, geconsolideerd in een conserveercertificaat.